Administratör till Swedbank i Luleå

Swedbank · Administration · 13 dec

Om jobbet

Swedbank i Luleå söker ännu en administratör

Vill du arbeta med registrering och arkivering på Swedbanks kontor i Luleå? Kan du starta i början på januari? Då har vi ett uppdrag till dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta på Swedbanks kontor i centrala Luleå och ingå i en grupp av handläggare där hjälp finns att tillgå när det behövs.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara olika typer av administrativa uppgifter inom en grupp på Swedbank som granskar krediter till sparbankerna. Det kan vara allt från ankomstregistrering, hantera rekvisitioner, bokningar i systemet till in- och utsortering ur bankvalvet. Även andra ad hoc uppgifter inom administration kommer att förekomma.

Rollen innebär också

Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan 8-16:30 med viss flextid. Uppdraget planeras starta i början av januari fram till sista mars med möjlighet till förlängning. Eftersom detta är ett konsultuppdrag kommer du att bli anställd av TNG och uthyrd till Swedbank.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en noggrann person med en administrativ ådra och som klarar att jobba självständigt. Du kommer ingå i ett team med 5-6 personer och vi söker dig som gärna hjälper till i gruppen när det behövs. Vi tror att du tidigare har jobbat administrativt och vet att du trivs med administrativa arbetsuppgifter. Du skriver och pratar god svenska.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Koordinator
Kontakt

Ring Hendrik Christiansson, 070-9378702

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.