Vill du lösa IT-tekniska problem i plattformar och utveckla applikationslösningar?

Academic Work · Data & IT · 21 jan

Om jobbet

Du kommer att lösa problem i olika plattformar med olika språk såsom PHP, .Net, Word press, Episerver och Sharepoint. Du kommer även att arbeta med utveckling och support för olika applikationslösningar som Avantimes kunder använder idag. Tjänsten passar dig som gillar att testa din egen förmåga som utvecklare och kan ta dialog med kund om vilken lösning som passar kunden bäst. Här får du möjligheten att se vad du själv tycker är kul och sedan utvecklas inom Avantime i den riktningen du önskar!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Avantimes räkning en student som läser till systemvetare eller datavetare. Du kommer att arbeta med avancerad support mot Avantimes kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Avantimes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som support/utvecklare kommer du arbeta med förvaltning och support mot kund via ärendehanteringssystem, såsom felsökning och problemlösning i olika plattformar som kunden använder. Ärendehanteringssystemet som går via mail för kund eller formulär som sedan skickas till din supportchef som ser över och lägger över på L1 först. Personen i L1 och L2 skickar vidare info om ärendet till en utvecklare. Om du kan lösa ärendet, själv så gör det i diskussion med kund och lös det. Syftet är att du ska försöka klara så mycket som möjligt själv och våga gå vidare i ärendena och grotta vidare för att finna bra lösning.

Tillsammans med supportchefen kommer du att introduceras i arbetet på ett strukturerat sätt och gå igenom olika kunder och tekniksidan hos den kunden. Du kommer att börja med att sitta bakom din chef då han löser problem och diskuterar med kund. Sedan byter ni och därefter kommer du att få ta egna ärenden.
Du kommer att få mer utvecklande uppgifter inom förvaltning, eftersom Avantimes support gör mycket själva i plattformarna. Diskutera med kund hur de ser på problematiken och komma med lösning.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta med problemlösning i diskussion tillsammans med kund på de ärenden du har kunskap inom
  • Lösa problem i olika plattformar med olika språk såsom PHP, .Net, Word press, Episerver och Sharepoint
  • Arbeta med utveckling och support för olika applikationslösningar som Avantimes kunder använder idag
Tjänsten passar dig som gillar att testa din egen förmåga som utvecklare och kan ta dialog med kund om vilken lösning som passar kunden bäst. Här får du möjligheten att se vad du själv tycker är kul och sedan utvecklas inom Avantime i den riktningen du önskar.

Vi söker dig som
  • Är på andra året i dina studier till data- eller systemvetare
  • Talar och skriver svenska flytande så att du kan tillgodose kundernas behov gällande problemlösning och för att skall du kunna ta in introduktionen på bästa sätt
Det är meriterande om du

* Har gjort något liknande arbete eller utvecklat på fritiden är önskvärt

Som person är du problemlösande just för att supportdelen, där man kan göra allt från att säga tack för sig och gå vidare, eller kontakta någon i organisationen och få reda på varför en lösning fungerar. Du ska kunna våga kasta dig in lösningar trots lite dokumentation. Eftersom du har förmåga att förstå konsekvenser av olika lösningsförslag och hittar den mest effektiva lösningen.Vidare är du strukturerad som gör att du kan planera, prioritera och organisera din tid på ett effektivt sätt som gör att du hinner med deadlines. Du involverar de personer som behövs för att färdigställa ditt material i tid. I ditt arbete tar du ansvar för det gemensamma resultatet och kommer med förslag på lösningar som gör att du driver ditt arbete framåt. Du kommer att arbeta i ett litet support-team på tre personer varav två är operativa roller. Du är ansvarig för att driva ärendet hela vägen.
Du kommer att lyckas i rollen om du är duktig på att kommunicera, nyfiken och intresserad- du är en person som vågar prova!

Övrig information
  • Start: Flexibelt, senast början på januari 2017
  • Omfattning: Flexibelt efter ditt schema, men när du kommer in så arbetar du 3-4h/pass
  • Placering: Luleå
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Avantime Group är ett företag som utvecklar digitala affärslösningar, strategier och integrerad marknadsföring med målsättning att skapa konkurrensfördelar och mätbara resultat för sina uppdragsgivare, inom fem olika affärsområden. Inom Avantime Group finns, Avantime Development som realiserar koncept, design och integrationer i Microsoft .NET, C#, PHP, Facebook mm. Här sker webbutveckling, interaktiva GUIs och mobila lösningar oavsett plattformar som iPhone och iPad (iOS), Android eller Windows Mobile. Självklart sysslar de även med integrationer mot underliggande affärssystem, allt för att skapa ett mervärde åt våra uppdragsgivare.