Kundansvarig

Om jobbet

Information om uppdraget

StudentConsulting Luleå är en växande enhet med fokus mot rekrytering och bemanning, med ett brett kundsegment. På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer ständigt.
Som kundansvarig hos oss i Luleå har du bland annat ansvar för:
  • Ansvar för ditt/dina uppdrag gällande försäljning, resultat, konsulter, inflöde och leverans
  • Kundrelationen samt att öka engagemanget hos befintliga kunder
  • Uppföljning, personalplanering och rekrytering m.m.
  • Kontakt med de konsulter som jobbar för dig
Det är viktigt att du känner dig trygg i en ledande roll så att dina konsulter och kollegor kan känna förtroende för dig som chef. Vi ser att du som söker är en framåt, driftig person som brinner för tillväxt och utveckling. Du är en ambitiös och operativt skicklig problemlösare med dina målsättningar i främsta fokus samtidigt som detta kombineras med en stark känsla av ägarskap för uppgifterna du tar dig an.

Kunskaper för uppdraget

Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 08.00 -17.00. Du trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer och har välutvecklande färdigheter för att lätt skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter. Meriterande är att ha en akademisk examen (gärna som personalvetare eller inom marknad och försäljning), en god förmåga att prioritera då arbetstempot är högt och marknaden är i ständig rörelse. Tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning och ledarskap är meriterande, gärna inom bemanningsbranschen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Eftersom resor till och från kunder samt till dina konsulter görs dagligen så är B körkort ett krav.

Vid frågor kontakta Andreas Eklund på 070-235 97 36 alternativt andreas.eklund@studentconsulting.com
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!