Butikssäljare/slangmontör

Om jobbet

Har du ett tekniskt intresse, erfarenhet av försäljning och en utpräglad känsla för service? Hydroscand söker nu en butikssäljare/slangmontör till Luleå.

Arbetsuppgifter

Som säljare jobbar du mycket med personlig försäljning över disk, där ditt jobb blir att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Dessutom förekommer hantering av inkommande/avgående gods samt monterings- och produktionsarbete.

Det kan även förekomma visst servicearbete ute i fält, då vi gärna ser att du vid behov kan rycka in och hjälpa till med vårt SlangExpress-koncept.
Detta kan också innebära visst beredskapsarbete.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt.

Företaget som är under stark expansion, har KUND och KVALITET som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse och gärna tidigare erfarenhet av försäljning, stort engagemang, känsla för service samt mek- och datorvana.
Branscherfarenhet är ett plus.

B-körkort är ett krav.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare. Då butiken är
ISO-certifierad läggs också stor vikt vid rutiner och struktur.

Ansökan

För mer information, kontakta Dennis Westerberg: 0920-181 62

Din ansökan märkt Butikssäljare/Slangmontör Luleå sänder du senast 2016-12-04

till Mona Frisk, Hydroscand AB, Box 401, 128 06 Sköndal.

Eller mail till ansokningar@hydroscand.se

För mer företagsinformation besöker Du vår hemsida www.hydroscand.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Dennis Westerberg, 0920-181 62

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Familjeföretaget Hydroscand grundades 1969 i Stockholm och är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Hydroscand AB har en omsättning på 730 miljoner kronor (2014) och har närmare 60 filialer i Sverige. Hydroscand Group innefattar ytterligare 115 filialer i Europa, Asien och Afrika med en omsättning på 185 miljoner Euro (2014). Verksamhetens fokus utgår från affärsidén - Vi ska montera och distribuera slang och ledningskomponenter från en decentraliserad och kundnära organisation.