Företagssköterska Jobbhälsan i Norr

Om jobbet

Jobbhälsan i Norr AB är en lokalt förankrad företagshälsa med gedigen erfarenhet och modernt tänk. Genom dialog, lyhördhet och varaktiga relationer hjälper vi våra kunder att skapa hållbara och lönsamma arbetsplatser, och på samma gång uppfylla sitt arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar.

Vi förstärker vår verksamhet i Luleå med en företagssköterska

Som företagssköterska i Jobbhälsan medverkar du till att utveckla och bredda ditt yrkesområde för att kunna möta kundens behov och ett arbetsliv i förändring. Du utvecklar affärsmöjligheter genom att analysera behov hos kund och föreslå insatser som skapar värde med stöd av vår samlade kompetens.

Du kommer att vara en professionell resurs i arbetsmiljö- och hälsofrågor till chefer och anställda hos Jobbhälsans kunder. Tillsammans med andra i teamet blir du en viktig länk där tvärfunktionella bedömningar görs inom beteendevetenskap, psykologi, organisationsutveckling, medicin, ergonomi, fysioterapi och hälsoutveckling.

I dina arbetsuppgifter ingår b l a kundkontakter, utbildningar, hälsoundersökningar, hälsocoachning, rehabilitering, samt medicinsk rådgivning. Vi har ett hälsofrämjande synsätt och arbetet bedrivs genom ett nära samspel med våra kunder i deras arbete att skapa en utvecklande arbetsmiljö och en god hälsa på arbetsplatserna.

Vi söker i första hand dig som är företagssköterska (legitimerad sjuksköterska med magisterexamen inom arbetsliv och hälsa). Du bör ha utbildning inom området arbetsmiljö- och medicin och/eller några års erfarenhet från företagshälsovård. Goda datakunskaper inom PowerPoint och Excel är en fördel, samt gärna vana vid journalsystemet CGM J4.

Du är trygg i dig själv, beslutsför och har en lyhördhet inför våra kunders och kundanställdas behov. Du trivs med att jobba både självständigt och i gott samarbete med andra. Vi söker en förtroendeingivande person med god förmåga att strukturera och planera sitt arbete.

Hos oss ges du möjlighet till personlig utveckling och att tillsammans med övriga i Jobbhälsan vara med och påverka vår verksamhet i Luleå. Välkommen till ett etablerat företag med stor teamkänsla.

Övrigt:
Vår mottagning i Luleå, där tjänsten är placerad är fullt utrustad och är belägen i Ytterviken, Torpslingan 25. Då vi ofta åker ut till våra kunder på uppdrag, inom Luleåområdet såväl som till närliggande kommuner, är tjänsten till viss del förenad med resor vilket innebär att du behöver ha körkort och tillgång till egen bil i tjänsten.

Heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten välkommen att kontakta rekryteringskonsult på Adecco Maria Wiklund 070-297 50 79.
Registrera din ansökan här nedan senast den 4 december 2015.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Maria Wiklund, 0702975079

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.