Fritidspedagog till Ersnässkolan

Luleå kommun · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

Vi söker dig som har ett intresse för naturliv, äventyr och rörelse. Här har du alla möjligheter att utveckla det. Här på Ersnäs fritidshem har vi nämligen utvecklat ett samarbete med Ersnäs if där tyngdpunkten ligger på äventyr, rörelse och lärande i skogen, vilket sker på ett lekfullt sätt. Detta går ut på att vi tillsammans ska bygga en äventyrsbana i ett närliggande skogsområde. Det är tänkt att äventyrsbanan ska vara en samlingsplats för fritidshemmet och skolan där vi kan erbjuda lärande hela elevernas dag. Vi har sökt och fått ett bidrag till vårt arbete och vi ser dig som en tillgång i utvecklingen av äventyrsbanan och pedagogiken kring den. Du har stora möjligheter att påverka verksamheten.

Kvalifikationer
Fritidspedagogexamen. Tidigare erfarenhet och intresse för natur, äventyr och rörelse är meriterande.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Karin Bergstedt, 0920-455681

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Ersnässkolan ligger 2,5 mil söder om Luleå, i byn Ersnäs. Hos oss möter du 75 elever från förskoleklass till år 6. De yngre elevernas klassrum samt fritids lokaler hittar du på markplan medan de äldre eleverna (år 4-6) har sina klassrum på övervåningen. Vårt arbetssätt är att arbeta ämnesintegrerat och att vara flexibel och metodisk för att eleverna på bästa möjliga sätt ska leda till nya kunskaper och öka deras förutsättningar för att nå målen i skolans olika ämnen. Vår skolgård är renoverad sommaren 2013 och sedan dess har vi en gård som erbjuder möjligheter till olika lekaktiviteter som lockar både stora och små, bland annat fotbollsplanen och hockeyrinken. Vi har en fin klätterställning, kompisgunga och bollplank som lockar till jagalekar, en gång i vägg och annan lek. Vintertid lockar skolans backe till madrass- och stjärtlappsåkning.