Lärare till Svedjeskolan

Luleå kommun · Utbildning · 11 dec

Om jobbet

Du kommer att undervisa elever i årskurs 1-3 Du är klasslärare och ingår i ett arbetslag som består av lärare, fritidspedagoger och förskollärare. Vi har även tre förstelärare som bedriver utvecklingsarbete i verksamheten. I uppdraget ingår även kontakt med vårdnadshavare och utvecklingssamtal med elever.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i svenska, matematik, engelska och SO i årskurs 1-3. Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Du är tydlig och har en god samarbetsförmåga med en vilja att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du har förmåga att skapa goda relationer till elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Mattias Nilsson, 0920-454409

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Svedjeskolan ligger i centrala Hertsön som är Luleås största bostadsområde med ca 5500 invånare. Skolan har ca 200 elever i åk F-3 samt fritidsverksamhet. På Svedjeskolan finns de estetiska språken som jämbördiga alternativ att uttrycka sig med, på så sätt mångfaldigas möjligheten att lyckas. Vi erbjuder ett processriktat reflekterande arbetssätt som är elevnära. Vår personal har såväl bred som specifik kompetens. Vi deltar i och bidrar till Luleås kulturutbud. Alla barn får träning i estetik för att få verktyg att uttrycka sig med och lära sig på olika sätt. Svedjeskolan är Luleå kommun enda kulturgrundskola där vi har de estetiska lärprocesserna i fokus. Därför ser vi att det är ett stort plus om du har kompetens, erfarenhet eller intresse av att arbeta med musik, dans, drama och bild.