Lärare i åk 1-2 till Kyrkbyskolan

Om jobbet

Tjänsten är på 50 % och den innebär att du kommer att ingå i en fantastisk personalgrupp och din uppgift är att undervisa elever i årskurs 1 och 2 i framförallt matematik men även svenska och andra ämnen. Utöver undervisningen kommer du att finnas som resurs i dessa grupper. Förutom tiden med elever deltar du i det gemensamma arbetslagsarbetet, i pedagogiska diskussioner och i den löpande utvecklingen på vår skola.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i svenska, matematik eller andra ämnen för årskurs 1-3. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du kan vara flexibel. Övriga behörigheter är självklart meriterande. Då god kontakt med hemmen är grundläggande för en bra skola tycker vi att det är viktigt att du har förmågan att skapa goda relationer inte bara till elever och kollegor utan även till föräldrar

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-704 704. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret. Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lärarförbundet, 0920-453284

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Kyrkbyskolan ligger i Gammelstad, en gammal kulturbygd vid Luleälv. Upptagningsområdet för Kyrkbyskolan är Kyrkbyn. För närvarande inrymmer skolan elever från förskoleklass t.o.m. år 6 samt fritidshem. Skolan har åldersblandade klasser. På skolan arbetar grundskollärare, förskollärare och fritidspedagoger. Under läsåret 2015/2016 har skolan haft 67 elever. I varje grundskoleklass tjänstgör lärare utifrån sin legitimation. På fritidshemmet är 45 elever inskrivna.