Lärare inom Bygg och anläggning med inriktning i Mark och Anläggning

Lernia · Utbildning · 11 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Luleå utökar och utvecklar våra utbildningar inom Bygg och Anläggning. Vi söker en utbildare med vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare. Du kommer tillsammans med kollegor inom Lernia utbilda inom Bygg och Anläggning med inriktning Mark-och Anläggning. Vi arbetar med delvis företagsförlagd utbildning vilket innebär ett nära och aktivt samarbete med företag i regionen.

Arbetet kräver att har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen.

Du kommer initialt att ansvara för uppbyggnad av mark- och anläggningsutbildningen och kommer sedan tillsammans med kollegor inom Lernia utbilda inom densamma.

Du kommer att utbilda på såväl grund- som spetsnivå inom ramen för vår/a gymnasiala vuxenutbildning/ arbetsmarknadsutbildningar. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.

Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär även viss administration och annat kontorsarbete.

Formell kompetens

Du har lägst gymnasiekompetens från byggnadstekniskt program eller motsvarande samt kompetens inom följande områden; mark och anläggnings- och vägarbete. Lärarbehörighet är starkt meriterande.

Din bakgrund

Du har en byggnadsteknisk bakgrund med gedigen yrkeserfarenhet.

Vi ser gärna att du har arbetsledarerfarenhet samt pedagogisk erfarenhet och intresse för vuxnas lärande. Du ska kunna undervisa både praktiskt och teoretiskt samt använda ritningar och byggnadsbeskrivningar. Vana att arbeta med kursmål är meriterande. Arbetet kräver att du är drivande i att utveckla våra utbildningar och för att göra det ska du ha ett bra kontaktnät inom branschen.

Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Lernia erbjuder både närlärande och flexibel undervisning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagade som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Visstidsanställning på hel/deltid med placering i Luleå

Tillträdesdag

Januari 2017

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Anders Söderlund,
Tel: 070-695 22 94
Mail: anders.soderlund@lernia.se

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.

Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika.
Besök gärna www.lernia.se.