Javautvecklare

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du nyexad och siktar på en karriär inom IT? Eller har du arbetat ett tag i branschen och söker nya utmaningar? Är du dessutom högskoleingenjör/civilingenjör inom datateknik eller närliggande så har vi spännande möjligheter för dig!
Vår kund CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser. CGI har 68 000 medarbetare i 40 länder och hjälper kunder att lyckas med hjälp av globala resurser, expertis, stabilitet och engagerade medarbetare. Företaget utsågs nyligen till Top Employer 2015 både i Sverige och i Europa.

Du kommer att ingå i ett team som tillsammans driver utvecklingsprojekt för CGI:s kunders processer. Utvecklingsarbetet sker genom agila arbetsmetoder, ett arbetssätt som kräver öppenhet, engagemang och god förmåga att hantera information.

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på din erfarenhet och vilket projekt du arbetar i, men kan bestå av:
  • Systemdesign och programmering
  • Analys, design och implementation av IT-system
  • Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
  • Dokumentation i olika former
Placeringsort för tjänsten är i Luleå. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda kontorstid måndag till fredag. Tjänsten avser möjlighet till både rekryteringar och bemanningsuppdrag.

Kunskaper för uppdraget

Du har utbildning på universitetsnivå mot datavetenskap, systemvetenskap eller liknande. Du förväntas även ha ett genuint teknikintresse och hålla dig uppdaterad om den tekniska utvecklingen.

Vidare ser vi det som positivt om du har:
  • Kunskap / Erfarenhet av programmering i JAVA
  • Kunskap / Erfarenhet av Test med J unit
  • Kunskap / Erfarenhet av att använda SQL databaser från Java
  • Kunskap / Erfarenhet av att använda Linux
  • Kunskap eller erfarenhet om Agila metoder
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du driven, ansvarstagande samt har lätt för att samarbeta med andra kommer du att trivas bra hos oss. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande intervjuer och urval.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 feb

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!