Säljare till Char Consulting

Om jobbet

Char Consulting växer kraftigt och vill att du ska vara med på resan! Drivs du av ett högt tempo och tydliga mål? Är du tävlingsinriktad och vill prestera till ditt yttersta varje dag? Nu har du möjligheten att bli en del av Char Consulting i Luleå, ett företag där kvalitet och kundnöjdhet är centralt.

Information om uppdraget

Vi söker nu säljare för direkt rekrytering till Char Consulting.

Char Consulting sitter i nyrenoverade lokaler på Köpmantorget i centrala stan i Luleå. Som anställd ingår du i ett team av engagerade och kompetenta individer, som alla är villiga att hjälpa dig framåt i din utveckling. Vi tror att lojalitet och engagemang skapas när människor trivs på sin arbetsplats och det är alltid vår strävan att säkerställa den trivseln för alla som jobbar hos oss.

Alla anställda är en del av det program vi kallar för Char Academy, ett långsiktigt utbildningsprogram som syftar till att säkerställa dels att du får tillräckligt med verktyg för att lyckas i din yrkesroll och dels att du över tid, om du själv vill, får möjlighet att utvecklas och ta dig an större och mer komplexa utmaningar på Char

Arbetsuppgifter

Som säljande konsult hos Char består dina arbetsuppgifter av att åt våra uppdragsgivare, både koncernens egna bolag och externa uppdragsgivare, kontakta både befintliga och potentiella nya kunder, i avsikt att skapa bra försäljning och långvariga kundrelationer.

Telefonen och datorn är dina främsta arbetsverktyg och dina kunder återfinns över hela landet.

Inledningsvis kommer du att få en gedigen grundutbildning för att ge bästa tänkbara start till tjänsten. Fortlöpande genom anställningen pågår sedermera ett utvecklingsprogram för att hjälpa dig till såväl mer försäljning som till ett långsiktigt karriärspår inom företaget.

Vi söker dig som

Drivs av att jobba mot tydliga målbilder och i ett högt tempo. Vi tror också att du tycker om att tävla, både mot dig själv och dina tidigare resultat, samt mot dina kollegor. Dina kommunikativa färdigheter bör vara väl utvecklade och du bör stimuleras av att ha kontakt med många olika människor varje dag. Att du har möjlighet att själv påverka både din ersättning och din långsiktiga utveckling hos Char tror vi motiverar dig.

* Har du tidigare arbetat med försäljning i någon form ses detta som meriterande, likaså eftergymnasiala studier, men absolut inget krav.

Tjänsten kräver flytande svenska i såväl tal som skrift för att underlätta kommunikationen med våra kunder.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan och se till att uppdatera ditt CV och personliga brev med relevant information. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på joakim.soderstrom@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Snarast

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Luleå

LÖN: Fast månadslön på 20 tusen + Provision

KONTAKT: Joakim Söderström, 072-222 04 57

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller, som i detta fall, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Char Consulting är en del av bolagsgruppen Sensor Group, som erbjuder produkter och tjänster kopplade till privatekonomi och boende för privatkunder i hela Sverige. På företagssidan erbjuder Sensor Group abonnemangstjänster, mot små- och medelstora företag.

För mer information besök charconsulting.se