Grafiker

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du arbeta med kampanjer och grafisk produktion i en kreativ arbetsmiljö med omväxlande arbetsuppgifter och möjligheter att utvecklas? Är du självgående, strukturerad och initiativrik? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Nu behöver vi förstärka vår kommunikationsavdelning med en kreativ och nyskapande grafiker. StudentConsulting-koncenen består av rekryterings- och bemanningsföretaget StudentConsulting och sex hotellanläggningar (Pite Havsbad, Hotell Nordkalotten, Skellefteå Stadshotell, Hotell Malmia, Hotell Laponia och Hemavans Högfjällshotell). Du kommer att arbeta centralt med kampanjer och grafisk produktion för alla bolag inom koncernen. Arbetsuppgifterna är varierande och du kan t.ex. arbeta med nöjes-kampanjer i print för Pite Havsbad (Norra Europas största anläggning för turism, och konferens) för att i nästa stund arbeta med utformning av StudentConsultings webbplats som tar emot 40 000 jobbansökningar varje månad.

Du kommer att sitta placerad på StudentConsultings huvudkontor i Luleå. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är van att jobba i grafiska program som Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator och har dokumenterat goda kunskaper av detta. Du kommer att ta fram och publicera säljande material för både print och digital publicering i allt från webb, tidningar, informationsblad till uppdateringar i sociala medier och informationsskärmar. Det är även meriterande om du har erfarenhet av HTML/CSS och Wordpress. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du bör ha B-körkort.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!