Intresse för affärer? Gestamp söker inköpare!

Om jobbet

Har du precis tagit examen från universitetet? Har du ett sinne för affärer och är tekniskt intresserad? Ta då chansen och var med och utveckla en helt ny roll som inköpare hos ett spännande internationellt företag med de rätta förutsättningarna för personlig utveckling. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Gestamps räkning en inköpare till beredningsteamet. Ta chansen att vara med och utveckla denna spännande nya roll på Gestamp. Gestamps beredningsteam arbetar med bland annat att ta fram tekniska ritningar och dokumentation och ser i dagsläget att det finns ett behov av en ny roll i teamet för att optimera teamets arbete. Tanken är att bryta ut en inköpsroll ur beredaryrket som kan lägga fokus på kontakt med leverantörer vad gäller inköp och utveckla förbättringar i hur de ska arbeta med inköpen. Du kommer att få gå bredvid erfarna beredare, lära dig arbetsrollen och sedan tillsammans med teamet utforma tjänsten efter behov.

Genom att arbeta på Gestamp kommer du också att få ta del av en öppen och välkomnande kultur där du alltid möts av ett trevligt hej ute i lokalerna. Stämningen på företaget är positiv och på Gestamp tar man hjälp av varandra för att tillsammans nå gemensamma mål.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gestamps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gestamp. Gestamps intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som inköpare kommer du att arbeta som en del av beredningsteamet men lägga fokus på att de tekniska inköp som görs har optimala förutsättningar. Du kommer att arbeta med att matcha offerter och analysera bland annat pris och leveranstid. En stor del av ditt arbete kommer att vara administrativt men arbetet bygger på att du har ett gott samarbete och en dialog med de beredare som arbetar i teamet.

Du kommer till exempel att:
 • Genom kontakt med leverantörer hitta de optimala alternativet vad gäller bland annat leveranstid och pris
 • Registrera upphandlingen och administrera inköpet
 • Ta fram offerter och bereda underlag för inköpsavdelningen
Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Har ett intresse för teknik
 • Är nyexaminerad från universitetet
 • Kan kommunicera i tal och skrift på såväl svenska som engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du
* Om du har arbetslivserfarenhet från industriarbete

Som person är du

Bra på att arbeta med andra människor och du identifierar och utvecklar relationer, lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig välformulerat och tydligt i tal och är mån om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt och anpassar din kommunikation utifrån denna. Vi ser även att du är flexibel och agerar effektivt även när förutsättningar förändras och anpassar dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt. Du är samtidigt självgående och tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare så att de leder i målets riktning. Du kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning samt välja arbetsmetod och fatta beslut inom ditt ansvarsområde. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. Du kommer med förslag på lösningar och erkänner misstag och arbetar för att rätta till dem.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Luleå
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Gestamp automation is an international group leader on design, development and manufacturing of metallic components for automotive, with presence in 25 countries, 130 plants and 37.000 employees. For their company located in Lulea (Sweden), compounded by a production plant, tool shop and a R&D center with more than 500 employees and above 1 BSEK annual turnover.