VS-montör till Luleå

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ansvarsfull och driven VS-montör till vårt kontor i Luleå. Kontoret består idag av ett 60-tal medarbetare som främst arbetar med projekt- och serviceuppdrag inom industri, energi och fastigheter.

Som VS-montör på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som VS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som VS-montör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även att
  • Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system.
  • Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare.
  • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder.
Kompetens
  • Certifierad inom VS.
  • Minst två års erfarenhet av arbete som VS-montör.
  • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.
  • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.
  • B-körkort
Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring vår Serviceledare Torbjörn Ökvist, tel. 0920-24 15 92.

Facklig företrädare är Tony Burström, tel. 070-509 01 99.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes


Vill du bli en i teamet?
Din ansökan vill vi ha senast den 18:e december 2016.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.