Servicemedarbetare till ISS Städtjänster

Om jobbet

Till vår verksamhet i Luleå söker ISS Städtjänster region Nord en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning ute hos en av våra kunder. Detta är ett extra arbete som är under en begränsad tid.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket.

Övrigt:
Tjänsten är på söndagar 04.00-06.30 from vecka 44-2016 tom vecka 13- 2017. B Körkort krävs.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor vänligen kontakta driftchef Maria Olofsson på ISS Städtjänster, maria.olofsson@se.issworld.com

Du kan också maila dina frågor till: hr-service@se.issworld.com
Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.Obs!
Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Deltid
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 10 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com