Vill du bli projektledare inom teknik? Sök till Gestamp!

Om jobbet

Är du en teknikintresserad junior ingenjör som är redo att ta nästa steg i karriären? Vill du dessutom jobba i ett spännande internationellt företag som kan erbjuda personlig utveckling och en arbetsplats med god stämning? Fortsätt läs! Som projektledare hos Gestamp får du chansen att vara med från idé till färdig produkt och ta del av de spännande och unika arbetssätt som Gestamp jobbar med. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Gestamps räkning en junior ingenjör som ska arbeta som projektledare. Du kommer att få möjligheten att växa in i rollen som projektledare och ta mer ansvar allt eftersom. Redan från start kommer du att vara kontaktperson och drivande i ett eller två egna projekt med stöd från dina kollegor. Tanken är att du under det första månaderna ska få utvecklas i din takt i arbetsrollen. Tillsammans med kunskap från erfarna kollegor kommer du att bli en fulländad projektledare där du självständigt får arbeta med ca 10 projekt parallellt. Du kommer även att få chansen att bidra med en viktig roll i arbetet att ta fram tydliga riktlinjer om Gestamps arbetssätt. Du kommer som ny på företaget kunna komma med intressanta infallsvinklar samtidigt som du får lära dig mer om arbetet.

Att arbeta på Gestamp ger dig även möjligheten att bli en del av en öppen och trevlig arbetsmiljö. På Gestamp möts du alltid av ett välkommande hej och du får ta del av en känsla där alla tillsammans jobbar mot samma mål.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gestamps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gestamp. Gestamps intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ha en varierande roll som innebär administrativt arbete i form av bland annat uppföljningar och tidsplaner. Du kommer även vara ute i industrin och assistera och diskutera arbetet samt ordna och delta i möten med berörda personer. En stor del av rollen innebär att kunna vara uppfinningsrik och tillsammans med projektgruppen hitta nya lösningar för att få produkten som tillverkas godkänd. Som projektledare kommer du att ha en dialog med alla medarbetare som har del i processen och du kommer också att vara kontakten med kunden. Ditt ansvar är att vara ledaren i problemlösningarna och få gruppen att nå sitt mål.

Du kommer till exempel att:
 • Göra konstruktionsgranskningar
 • Utföra tekniska utredningar
 • Göra tester med inställningar och analysera dessa
Vidare kommer du att arbeta tillsammans med olika projektgrupper som består av bland annat konstruktörer, beredare, verktygstekniker och kvalitetstekniker. Du kommer tillsammans med dessa jobba mot målet om en färdig produkt och du kommer att vara den självklara länken mellan dem.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Är nyexaminerad ingenjör
 • Har ett intresse för Teknik
 • Kan kommunicera väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du...
* Har arbetslivserfarenhet från industriarbete

Som person är du

Bra på att arbeta med andra människor och identifierar och utvecklar relationer samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du uttrycker dig välformulerat och tydligt i tal och är mån om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt och anpassar din kommunikation utifrån denna. Vi ser även att du är flexibel och agerar effektivt även när förutsättningar förändras och anpassar dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt. Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och du sätter upp rimliga deadlines och håller dessa. Du tar också självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Luleå
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Gestamp automation is an international group leader on design, development and manufacturing of metallic components for automotive, with presence in 25 countries, 130 plants and 37.000 employees. For their company located in Lulea (Sweden), compounded by a production plant, tool shop and a R&D center with more than 500 employees and above 1 BSEK annual turnover.