Korttidsvikarie inom förskola, skola och kök

Luleå kommun · Utbildning · 31 okt

Om jobbet

Förskolan Förskolan är en pedagogisk verksamhet för barn i åldern 1-5 år. I förskolan arbetar förskollärare och barnskötare som har i uppdrag att främja barns lärande utifrån de mål och riktlinjer som anges i förskolans läroplan och skollagen. Till förskolan söker vi förskollärare och barnskötare. Grundskolan förskoleklass till år 9 Från 6 års ålder har barn rätt att börja i förskoleklass. I förskoleklassen blandas lek med kunskaper och barnen får skolvana inför grundskolan. Varje barn i Sverige mellan sju och sexton år har rätt att gå i skola. Alla barn har förutom det skolplikt. Grundskolan omfattar årskurs 1-9. Till skolan söker vi i första hand behöriga lärare eller dig som har en pågående lärarutbildning samt elevassistenter. Gymnasieskolan Luleå gymnasieskola finns centralt i campusområdet Luleå Gymnasieby har ca 2300 elever. I Luleå Gymnasieby finns alla högskoleförberedande program och nästan alla yrkesprogram med sammanlagt ett trettiotal inriktningar. Till gymnasieskolan söker vi i första hand behöriga lärare eller dig som har en pågående lärarutbildning samt elevassistenter. Fritidshem Fritidshem är en pedagogisk gruppverksamhet för elever från 6 års ålder till och med vårterminen de år då de fyller 13 år. Fritidshemmens uppgift är att komplettera utbildningen i skolan och erbjuda barnen en meningsfull fritid och rekreation. Till fritidshem söker vi fritidspedagoger och barnskötare. Särskolan För barn och ungdomar med utvecklingsstörning finns särskola som alternativ till grundskola och gymnasieskola. Elevernas skoldag liknar på många sätt grundskolans men praktiska och estetiska ämnen har större utrymme. Antalet elever per klass är lägre än i grundskolan. Till särskolan söker vi lärare och elevassistenter. Vikarier till kök inom skola och förskola Inom Barn- och utbildningsförvaltningens verksamheter finns olika typer av kök som tillhandahåller måltider. Produktionskök tillagar och serverar direkt i anslutning till skolkök samt levererar mat till mottagnings- och serveringskök. Tillagningskök tillagar och serverar mat direkt i intilliggande skolrestaurang/förskoleavdelning. Mottagnings/serveringskök tar emot del av måltiden från ett produktionskök

Kvalifikationer
För arbete inom förskola, skola och fritidshem ska du ha slutbetyg från avslutad gymnasieutbildning. Pedagogisk utbildning och/eller pedagogisk erfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För arbete inom kök ska du ha hotell och restaurangutbildning eller kockutbildning eller storhushållsutbildning eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Som person trivs du med en omväxlande tillvaro och är ansvarsfull. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
50
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Kontakt

Mejla eller ring Jonas Khan, 070-3548723

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi är 75 000 Luleåbor och växer. Bemanningsenheten rekryterar och bemannar med korttidsvikarier till förskola, grundskola, gymnasieskola, fritidshem, särskola och kök inom skola och förskola.