Lärare till Ersnässkolan

Luleå kommun · Utbildning · 31 okt

Om jobbet

På Ersnässkolan kommer du huvudsakligen att undervisa i engelska, svenska och matematik i årskurserna 1-3 samt ha ett mentorskap i dessa årskurser tillsammans med annan lärare. Undervisning kan komma att ske i fler ämnen som du är behörig i. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga, du är en resurs för ditt arbetslag där lärare och pedagoger samverkar för att ge eleven de bästa förutsättningarna för att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet i engelska, svenska och matematik i grundskolans tidigare år eller grundskollärarexamen 1-7. Det är meriterande med behörighet i fler ämnen. Du har ett tydligt ledarskap och en god förmåga att möta alla elever där de befinner sig i sin kunskapsutveckling. Du har lätt för att kommunicera med andra människor och tar stort ansvar för att leda eleverna mot målen. Att ha ett förhållningssätt, med gott bemötande och ett intresse för relationer är något som vi ser som viktigt för den här tjänsten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Karin Bergstedt, 0920-455681, 072-7117256

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Ersnässkolan ligger 2,5 mil söder om Luleå, i byn Ersnäs. Hos oss möter du 75 elever från förskoleklass till år 6. De yngre elevernas klassrum samt fritids lokaler hittar du på markplan medan de äldre eleverna (år 4-6) har sina klassrum på övervåningen. Vårt arbetssätt är att arbeta ämnesintegrerat och att vara flexibel och metodisk för att eleverna på bästa möjliga sätt ska leda till nya kunskaper och öka deras förutsättningar för att nå målen i skolans olika ämnen. Vår skolgård är renoverad sommaren 2013 och sedan dess har vi en gård som erbjuder möjligheter till olika lekaktiviteter som lockar både stora och små, bland annat fotbollsplanen och hockeyrinken. Vi har en fin klätterställning, kompisgunga och bollplank som lockar till jagalekar, en gång i vägg och annan lek. Vintertid lockar skolans backe till madrass- och stjärtlappsåkning.