ERFARNA MEKANIKKONSTRUKTÖRER TILL VÅRT DREAM TEAM I LULEÅ

Om jobbet

Personality / Commitment

På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknikkonsulterna. Vi är med och formar hur världsledande företag ska ta sig an kommande tekniska utmaningar.

Vi är över 20 000 anställda globalt och 1200 nationellt. Alten Luleå växer och har en spännande resa framför sig, idag är vi 4 starka spelare med siktet att bli 10 under 2017. Vi söker därför drivna och vassa mekanikkonstruktörer med viljan att vara med och bygga upp något riktigt bra och leverera av absolut högsta kvalitet till våra kunder i regionen.

Låter det lockande? Välkommen in med din ansökan till Europas ledande konsultbolag som just nu gör en satsning i Luleå.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Job / Skills

Du har sedan barnsben tänkt, provat och testat dig fram till lösningar på såväl gamla som nya problem. Vi tror att du har arbetat några år som mekanikkonstruktör och att du nu är redo för nästa utmaning i karriären. Vi ser gärna att du har minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Vi tror att du är utbildad ingenjör med exempelvis maskininriktning eller liknande. Du har erfarenhet från något/några av de vanligaste CAD-verktygen, exempelvis Catia, NX eller I-DEAS. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika PDM-program och av FEM beräkningar. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Det är ett plus om du har erfarenhet från branscher såsom fordon, industri, process och medicinteknik.

Vad kan Alten erbjuda dig?
  • Mycket konkurrenskraftig lönemodell
  • Möjligheten att jobba i ett ledande konsultbolag med mycket utrymme för att påverka
  • Definierade utvecklingsmöjligheter baserat på dina personliga karriärmål
  • Spännande uppdrag där du som konsult får frihet att välja de uppdragen just du tycker är mest intressanta
  • En rolig och flexibel arbetsmiljö med kompetenta och ödmjuka medarbetare
  • Internationella möjligheter
Blir du nyfiken på att höra mer? Välkommen in med din ansökan till Alten, Europas ledande konsultbolag med ett stort lokalt fokus.

Information

Ansökningstiden : 07/11/2016
Kontakt : Anna Nejati
Region : Sweden - Norrbotten - Luleå
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Mekanik
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget