Kommunikatör

Om jobbet

Som kommunikatör är du med och utvecklar fritidsförvaltningens kommunikation. Du ska vara ett praktiskt stöd i kommunikationsarbetet med ansvar för förvaltningens sammanhållna kommunikationsplan. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att uppdatera information på såväl intern som extern webb, ge stöd och råd samt göra grafisk produktion av skyltar och trycksaker. En viktig del av arbetet är att samarbete med berörda chefer. Som kommunikatör ingår du i kommunens övergripande kommunikationsnätverk. Du är även förvaltningens IT-samordnare. I uppdraget ingår även att ge övrigt administrativt stöd till verksamheterna inom förvaltningen. Luleå kommuns värdegrund engagemang, ansvar och kompetens är för dig en naturlig del i ditt medarbetarskap.

Kvalifikationer
Du har universitets-/högskoleutbildning med inriktning mot kommunikation eller annan utbildning som kan anses likvärdig. Du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet av rollen som webbredaktör, webbproducent, grafisk formgivare eller liknande. Du ska ha arbeta med kommunikation-/webbutveckling och teknikstöd samt ha god kunskap om moderna kommunikationslösningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av publiceringsverktyg SiteVision eller motsvarande, Photoshop, InDesign, Illustrator och Acrobat. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrkesmässigt arbete med e-tjänster, sociala medier, sökmotoroptimering och webbanalys. Du har en god språkkänsla och känsla för form, bild och budskap. Du har mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift med goda kunskaper i svenska och engelska. Då arbetsuppgifterna är med stor variation så krävs det att du är flexibel. Du har lätt för att anpassa dig, kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Som person är du kreativ, noggrann, strukturerad och åstadkommer resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är rätt person för oss. Vi månar om god förståelse för fritidssektorn och föreningslivets villkor. Vi ser gärna att du har kunskap om och förståelse för förutsättningarna inom offentlig och politiskt styrd verksamhet. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete och du blir delaktig i en förvaltning som arbetar med positiva frågor såsom samhällsengagemang och meningsfull fritid.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Susanne Sjölund, 0920-45 56 09

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Fritidsförvaltningen arbetar för att ge möjligheter till ett rikt utbud av idrotts- och fritidsaktiviteter, upplevelser och rekreation under alla årstider och vår målbild är "Vi gör bra fritid ännu bättre!".