Koordinator till Läkarjouren

Om jobbet

Läkarjouren bemannar sjukvården i Sverige och Norge med kompetenta och engagerade sjuksköterskor och läkare. Vi är ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vården och har över 25 års erfarenhet av branschen. För oss är det viktigt att våra konsulter får möjlighet att utvecklas i sina karriärer, och att våra uppdragsgivare får rätt kompetens vid rätt tillfälle.

Läkarjouren siktar på att bli nordens ledande bemanningsföretag inom vård genom att våra medarbetare och tjänster utvecklas parallellt. Vill du följa med på den resan?

Nu söker vi vår nya Koordinator

Hur ser din arbetsdag ut?
Vi på Läkarjouren drivs och utmanas av dialogen med våra kunder samt uppnå resultat tillsammans. Vi värnar om våra medarbetare och tar inte lätt på åtagandet att ansvara för ett bemanningsuppdrag. Du trivs med att ha en aktiv roll i att identifiera kundernas behov och du hitta bemanningslösningar som bäst passar kunden, både för uppdrag i Sverige och Norge. Vi vet hur mycket det påverkar organisationers resultat att få rätt individer på rätt plats. Vi har ett nära samarbete med organisationer och myndigheter där uppdragen varierar i tid och komplexitet.

Som koordinator har du stor nytta av dina tidigare erfarenheter av tjänsteförsäljning eller möjligtvis inom bemanningsbranschen, din förmåga att självständigt utveckla samarbetet med kunder och konsulter med kvalitet. Trivs du med att jobba konsultativt och är duktig på att skapa goda relationer? Ser du varje uppgift som en inspirerande utmaning? Då kan detta vara jobbet för dig.

Vem trivs här?
För att klara rollen som koordinator krävs det att du har ett starkt driv, initiativförmåga och känner dig trygg i att fatta snabba beslut. Då rollen är komplex med försäljning, bemanning och personalansvar måste du som person kunna prioritera. Det är en självklarhet att du är intresserad av att göra affärer och att du trivs med att jobba mål- och resultatorienterat.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av personalansvar och arbetsledning och att du är van att driva affärsrelationer på olika nivåer, både lokalt och regionalt. Det är dessutom meriterande med en akademisk utbildning och erfarenhet från vården.

Vad erbjuder vi?
På Läkarjouren värnar vi om varandra och hjälper varandra utvecklas. Vi arbetar med att skapa förutsättningar för en väl fungerande vård, och därför är det viktigt att vi alltid strävar efter att bli bättre. Vi drivs av lust och förmåga att uppnå resultat tillsammans, och för oss är det viktigt att du trivs att jobba med andra, i team, med gemensamma mål med kundens och våra konsulteras allra bästa nytta för ögonen.

Vi är en värderingsstyrd verksamhet där våra medarbetare är våra största tillgångar. Vi har ett starkt varumärke som till stor del bygger på den omsorg och professionalism som vi visar upp gentemot våra kunder och varandra.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mari Nilsson på 070-389 70 48. Du ansöker genom att registrera dina uppgifter här nedan. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.