Ekonom till Notvikens Fastigheter AB

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 30 okt

Om jobbet

Har du erfarenhet av bokföring för flera bolag och samtidigt haft ansvar för de anställdas löner? Är du som person lojal, noggrann och har ett driv inom dig till att ständigt komma med förbättringsförslag, då kommer du att trivas som vår nya ekonom.

Notvikens Fastighet AB är ett fastighetsbolag som registrerades 1962 och sedan 2004 varit i familjen Johanssons ägo. Vår målsättning är att ha attraktiva fastigheter och lokaler för uthyrning, och att ge en god service till våra hyresgäster. Notvikens Fastigheter är moderbolag för våra tre dotterbolag, Timotej och Miljö, CitySleep och Månstrimmans trygghetsboende. Just nu står vi inför en spännande resa och kommer inom kort att fördubbla vår personalstyrka där du är en viktig förutsättning för att vi ska kunna växa ännu mer, vilket är vår ambition.

Hur ser din arbetsdag ut?
Vi anställer nu en ekonom för att på ett säkert sätt förvalta det vi har och samtidigt ge oss tillfälle att växa ytterligare. Ditt främsta åtagande är att sköta den löpande bokföringen med därtill hörande arbetsuppgifter som fakturering, inbetalning, momsdeklaration och utbetalning tillhörande ca 45 stycken anställda. Du kommer att ha tillgång till eget kontor och sitter nära din chef, med vilken du kommer att ha ett tätt samarbete med. Miljön är trevlig och välkomnande och präglas av ett öppet och kamratligt klimat. Vill du utvecklas och komma med förbättringsförslag kommer det att uppskattas. Vi värderar allas goda vilja till egna initiativ för att nå framsteg och tillväxt.

Vem trivs här?
För att komma väl överens med din chef och övriga kollegor bör du vara prestigelös, gilla ett klimat med högt till tak, vara lojal och fullfölja dina åtaganden. Är du dessutom en god lagspelare och gillar att dela med dig av dina erfarenheter så kommer du att lyckas i rollen som vår nya ekonom. För att klara av och lätt sätta dig in i dina huvudsakliga arbetsuppgifter vill vi att du har lämplig akademisk examen och några års arbetslivserfarenhet av självständigt ekonomiskt arbete. Det finns en önskan om att vår blivande ekonom har erfarenhet av fastighetsbranschen och har du dessutom kunskap i Visma är det ett stort plus. Vi ser också att du har körkort och tillgång till egen bil då du förväntas arbeta på vårt kontor i Boden en dag i veckan. Känner du igen dig i ovan beskrivning och är redo att bidra till vår positiva utveckling så lovar vi att vi kan erbjuda dig ett trevligt arbetsklimat, flexibla arbetstider och spännande utvecklingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Ring Carolina Sevä, 070-2492060

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.