Extrajobba som varuplockare!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande på minst 50 % och på jakt efter ett extrajobb? Tycker du om att arbeta fysiskt? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker nu varuplockare till en utav våra kunder i Luleå. Uppdraget är för ett företag med rikstäckande butiker över hela landet. Organisationen driver butikshandel som e-handel, inom trädgård och skogsbruk.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är varuplock och du kommer arbeta fram till sista november onsdagar och fredagar, cirka 4 timmar per pass. Arbetspassen förläggs antingen förmiddag eller eftermiddag. Efter sista november arbetar du extra vid behov. Tjänsten startar omgående och arbetsplatsen är belägen på Storheden i Luleå dit goda bussförbindelser finns. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du studerar minst 50%. Det är viktigt att du har en god tillgänglighet och att du är flexibel. Eftersom tjänsten innebär tunga lyft är det även viktigt att du har god fysik. Som person är du strukturerad och har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du kommer att arbeta tillsammans med andra kollegor men det är viktigt att du klarar att utföra dina arbetsuppgifter självständigt.

Är det dig vi söker? Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt personer.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!