Kandidatkommunikatör till Search Team

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du bra på att bygga och bibehålla relationer och är en lösningsorienterad person? Är du intresserad av research och rekrytering och är mån om kvalitén i det arbete du utför?
På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkandet flödar. Vi söker nu en rekryterare med fokus på search till vårt kontor i Luleå.

Arbetsuppgifter:

Som kandidatkommunikatör i StudentConsultings Search Team kommer du arbeta för att hitta rätt profiler inom bland annat IT, Ekonomi och marknadsföring. I rollen ansvarar du för att löpande söka fram kandidater via olika search forum:
  • Jobba med utgående samtal till kandidater som våra researchers kartlagt
  • Etablera kandidatkontakter
  • Övrig rekryteringsadministration
Tjänsten är på deltid och placerad på vårt huvudkontor i Luleå. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 8-17. Du ska kunna arbeta minst 15 timmar per vecka för att vara aktuell för tjänsten.

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Tjänsten planeras att tillsättas under November 2016.

Kunskaper för uppdraget

Kravet för att söka denna tjänst är att du läser en högskoleutbildning på minst 50%. För att trivas och för att lyckas hos oss i rollen så är driven och engagerad givna egenskaper. Du bör vara initiativtagande och självständig i dina arbetsuppgifter. Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter. Vi söker dig som trivs i en roll där search, sälj och administration är givna inslag, samtidigt som du måste tycka om service och kontakten med människor. Det är viktigt att du är flexibel, prestigelös och kan planera ditt arbete och din arbetsdag efter rätt prioriteringar.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pala Abas; 072-506 96 31. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person, välkommen med din ansökan via vår hemsida.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!