Lärare i Svenska till Hemängsskolan

Luleå kommun · Utbildning · 26 okt

Om jobbet

Du kommer att undervisa elever i årskurs 4-6, i svenska. Du arbetar i arbetslag och tillsammans med speciallärare. Den kollegiala samverkan är stor vid skolan. Samverkan sker främst med övriga lärare, fritidspedagoger och förskollärare i spåren.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa svenska i årskurs 4-6. Har du ytterligare behörigheter så är det meriterande. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga där samverkan tillsammans med arbetslagen är en självklarhet. Du tillför energi och lust i arbetet och vill se möjligheter till utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Catarina Öberg, 0920-454240

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Hemängsskolan är en F-6 skola placerad i området Hammaren i Sunderbyn, som ligger intill Luleå älv. All byggnation är på före detta åkermark med närhet till skog, älv och strand. Detta ger oss bra möjligheter till olika aktiviteter utomhus. Personalen på Hemängsskolan har ett bra samarbete med föräldrarna. Det visar sig genom föräldrars stora intresse och engagemang för skolan och elevers lärande. Aktiviteter som Öppet hus, redovisningar, avslutningar, föräldramöten, spåraktiviteter, skolråd etc. är alltid välbesökta. Pedagogerna på skolan har stor pedagogisk erfarenhet och kan mycket om elevers lärande. Samtliga 38 pedagoger, hel- eller deltidsanställda, har en bred kompetens och är väl uppdaterade på styrdokumenten och nya forskningsrön. Hemängsskolans pedagoger har en bra blandning av åldrar och yrkeserfarenheter.