Arbetsledare industri

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av arbete inom industrin? Då är tjänsten som Arbetsledare hos vår kund något för dig!

Om jobbet
I din roll som arbetsledare kommer du till stor del att arbeta ute hos vår kund som är ett företag inom utvecklings- och tillverkningsindustrin. Du arbetar i huvudsak med bemanningsplanering. Du planerar scheman, bemannar upp vid exempelvis sjukfrånvaro, koordinerar och samordnar. Du arbetar nära och har god kontakt med både medarbetare och produktionsledare.

Om dig
Vi söker dig som har en bakgrund inom industrin, antingen genom utbildning eller arbete. Din tidigare erfarenhet av arbetsledning eller personalansvar ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Som person är du social, kommunikativ och har lätt för att skapa relationer. Du är lösningsorienterad och du bidrar med din person till att alla trivs på jobbet.

Viktigt för tjänsten är:
  • tidigare erfarenhet och förståelse för industriella miljöer
  • din kommunikativa förmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Till att börja med är uppdraget på 3 månader och för rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Tallhed på sofia.tallhed@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.