Lärare i ma/eng till Klöverträskskolan

Luleå kommun · Utbildning · 25 okt

Om jobbet

Vi söker nu en lärare till skolan i Klöverträsk. Du kommer huvudsakligen att undervisa i årskurs 1-3 men är du behörig att undervisa för högre årskurser kommer du få möjligheten att göra det. Vi är en liten enhet och vi har en bra sammanhållning med varandra. Vi har goda förutsättningar för ämnesövergripande samverkan.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i matematik och engelska årskurs 1-3 men det är meriterande om du är behörig i högre årskurser. Det är även meriterande om du är behörig att undervisa i NO och/eller SO i årskurs 1-3 och har kunskaper i läs- och skrivinlärning.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Peter Nordgren, 0920-455648, 070-5873798

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Klöverträskskolan är en av Luleå kommuns minsta skolor, den ligger vackert belägen i en lantlig miljö och har nu en egen skolskog. Personalen arbetar utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt. Verksamheten präglas av välkomnandets etik såväl i miljön som mellan elever, pedagoger, övrig personal och föräldrar. Skolan kännetecknas av en trygg miljö där alla känner sig väl mottagna. Varje morgon möts eleverna upp av personal. Där tar de vuxna sig tid att hälsa god morgon och prata med eleverna. Detta har arbetslaget valt att göra för att alla elever ska känna sig sedda och välkomna. På rasterna leker alla, från förskolebarn till årskurs 6, tillsammans. Vi har gemensamma teman och friluftsdagar vilket medför att övergången från förskola till skola sker helt naturligt då förskolebarnen redan känner skolans miljö, elever och personal.