Kökschef sökes till Pite Havsbad!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du erfarenhet som kökschef och söker efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Pite Havsbad söker nu en driven och erfaren kökschef.
Swedish Lapland DMC är norra Sveriges nya stora hotellkoncern som har 5 hotell i Luleå, Piteå, Skellefteå och Arvidsjaur. Tjänsten gäller för de största hotellet Pite Havsbad AB som är Nordens största turistanläggning som har verksamhet året runt, i form av flertalet restauranger, skybar, spa, konferens, lekland, nöjespark, äventyrbad m.m. Pite Havsbad har 394 rum, 230 stugor och 900 husvagnsplatser. Under högsäsong kan de ha upp till 10 000 besökare varje dag.

Nu söker Pite Havsbad en kökschef som är motiverad och engagerad med ett genuint intresse av såväl gäst, personal och matlagning. I arbetet ingår förutom daglig drift även att utveckla, planera och driva verksamheten framåt samt inspirera och motivera samtliga medarbetare. Det är även viktigt att du innehar ekonomiskt tänkande och tar ansvar för avdelningens ekonomi, samt ha ett nära samarbete med både restaurangchef och hotellchef.

Som kökschef på Pite Havsbad kommer du ha personalansvar och även ha fullt budgetansvar för köket. Viktigt att vara flexibelt som göra det som krävs för att uppnå de uppsatta målen.

Kunskaper för uppdraget

Som person ser vi gärna att du: - Är ordningsam, flexibel, stort engagemang och tar eget ansvar - Besitter förmågan att kunna improvisera - Har god samarbetsförmåga - Kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både i engelska och svenska - Väldigt meriterande att ha haft en ledande position inom kök med fokus på ekonomi och struktur. Din framtid hos oss Är du rätt person för oss erbjuds du en unik möjlighet i ett framgångsrikt företag där du kommer att ha en viktig roll.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!