Junior projektledare till Umia Nord

Om jobbet

Här är möjligheten för dig som är nyutexaminerad att få växa in i rollen som projektledare! Du kommer erbjudas en långsiktig utvecklingsplan tillsammans med Umia - urvalet sker löpande så var snabb in med din ansökan.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Umia Nords räkning en junior projektledare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första sex månaderna, och om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget.

Som junior i rollen kommer du att erbjudas ett utbildningspaket där bland annat entreprenadjuridik och arbetsmiljö ingår som ett steg i din utveckling mot självgående projektledare.

Arbetsuppgifter

Initialt i rollen kommer du att utföra kalkyl/budgetarbete, konstruktion, prognosläggning samt upprätta underlag för fakturering. Därefter som färdig projektledare kommer du självständigt och oberoende utföra flera större uppdrag samtidigt, samt ansvarar för daglig kundkontakt och det försäljningsarbete som verksamheten kräver. Som färdig projektledare kommer du bland annat:
  • Att med utgångspunkt från entreprenadavtal ansvara för projektets tekniska och ekonomiska genomförande, dokumentation samt tillse att företagets system för kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor följs.
  • Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan
  • Ansvarar för projektets ekonomiska resultat, tekniska kvalitet, dokumentation, arbetsmiljö, god intern samverkan och att kvalitets och miljösystem efterföljs.
  • Verka för merförsäljning
  • Arbeta enligt UMiA-modellen och samverka mellan alla tekniker
  • Personalansvar för egna elektriker samt inhyrda entreprenörer för det specifika projektet
Vi söker dig som

Är utbildad elingenjör eller energiingenjör. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete eller branschkännedom, men det är inte ett krav för tjänsten. Vi kommer att lägga stor vikt vid ditt tekniska intresse samt personlighet.

Tillsammans med kunden har vi valt ut de egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Du är resultatinriktad och affärsmässig i ditt sätt att vara. Då du kommer arbeta nära kunder har du god social kompetens och är lätt att samarbeta med.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. De finns med lokalägda dotterbolag i Umeå, Luleå, Skellefteå, Uppsala, Stockholm och Malmö. Sedan 2016 finns även Umia Sprinkler AB i företagsgruppen, vilket ger deras breda portfölj av tjänster ytterligare styrka. De tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.