Extrajobba som kundtjänstoperatör!

Om jobbet

Information om uppdraget

Söker du ett trevligt extrajobb med enklare teknisk profil och kundkontakter? StudentConsulting söker nu för kunds räkning en kundtjänstoperatör för extrajobb. Arbetsplatsen är belägen i Luleå centrum.
Som kundtjänstoperatör kommer du att ta emot samtal och ärenden från företagets kunder främst via telefon men även via andra kontaktvägar. Du kommer arbeta med fakturafrågor, lättare tekniska frågor samt genomföra tester av produkter innan dessa skickas ut till kund. Arbetsuppgifterna består mer ingående i att arbeta i kundens KundCenter. Ansvarsområdena är varierande men innefattar i att föra kundsamtal, ärendehantering och felanmälan. Men även att föra programmering av minicallmottagare, samt paketering av dessa. Cirka 6 timmar av arbetstiden kommer att bestå av innesälj, i form av att ta behovsanalyser från företagskunder, dvs att ringa kunder i syfte av att stämma av eventuellt behov samt boka möten med Generics säljare.

Arbetstiderna kan variera men är förlagda under kontorstider mån-fre. Du bör ha möjlighet att arbeta ca 12 timmar/vecka fördelat under 3 dagar. Tjänsten är en timanställning med framförallt schemalagd arbetstid, men pass utöver schemat kan också förekomma enligt överenskommelse. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd till Generic Mobile i Luleå.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker skall vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du skall ha framåtanda, ett driv samt vara säljinriktad. Du skall inneha grundläggande tekniska kunskaper, vara kundorienterad och social. Meriterande är att ha jobbat inom support och kundkontakt tidigare. Du skall ha intresse av att jobba självgående och ha eget ansvar. Du som söker ser långsiktigt på detta extrajobb, är du studerande ser vi gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier. I och med tjänsten finns det möjlighet till sommarjobb. Intervjuer sker fortlöpande, så tveka inte på att sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!