Ekonom-Ekonomiassistent-Bokföring

Veterankraft · Ekonomi · 26 maj

Om jobbet

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Vi söker för våra kunders räkning ekonomer och ekonomiassistenter. Tjänsten kan innebära, bokföring, löner, samt allmänna ekonomi och administrations uppgifter. Tjänsterna är från 1/2 dag i veckan till mer än halvtid.

Dina arbetsuppgifter

Du tar hand om ett eller flera bolags ekonomi, Det är övervägande små och medelstora bolag, Men även tjänster i större bolag kan komma. Du kommer att arbeta med ekonomiadministrativt arbete så som leverantörs och kundreskontra, krav, betalningar, kontering samt allmänn ekonomiadministration. Du jobbar antingen på kundens kontor eller från din egen bostad med bärbar dator.

Vem är du?

Du har jobbat som ekonom eller ekonomiassistent hos större företag eller revisonsbyrå. Du har mycket god inblick i vad som är beskrivet ovan. För företaget är du en spindel i nätet, en resurs som företaget kan bolla ideer och framtid med.
Som person är du en serviceinriktad, positiv och noggrann. Du har en öppen personlighet och lätt för att samarbeta med människor.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Ring Håkan Lindgren, 0920-47 98 00

Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 maj

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.