Systemutvecklare till snabbväxande Electronic Parking AB

Om jobbet

Electronic Parking AB grundades 2011 i Luleå och utvecklar och levererar mobila parkeringstjänster där mobilappen ePARK för betalning av parkering är den största produkten. Vi har sedan vi grundades vuxit kraftigt och har gått från att 2013 omsätta 1,5 miljoner till att i dag omsätta ca 15 miljoner.

Vi ser en fortsatt stark tillväxt där målet för 2016 är en dubblering av omsättningen med bibehållen vinstmarginal och en av våra huvudägare är statliga Inlandsinnovation. Vårt huvudkontor ligger i Luleå men våra kunder finns förutom i Sverige även i Finland och Polen.

Vi expanderar och söker just nu en ny medarbetare som vill arbeta i vårt team av utvecklare och då som systemutvecklare.

En dag på jobbet
Du kommer dagligen att få användning av ditt genuina intresse i problemlösning och programmering genom att arbeta med drift, underhåll, backendsupport och kvalitetssäkring. Du kommer att arbeta med hela LAMP platformen (Linux, Apache, MySQL och PHP). Några av våra andra verktyg är Javascript, CSS och Zend framework.

Datorer och systemutveckling är något du brinner för och kanske var det din hobby redan som liten? Du har säkert genomgått någon form av utbildning inom området, kanske är du nyligen är klar med denna eller har hunnit arbeta ett par/tre år men nu är sugen på något nytt att sätta tänderna i?

Låter det intressant?
Läs gärna mer om oss på www.electronicparking.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rekryteringskonsult Peder Hansson på rekryteringsföretaget Terminalen Executive Search. Telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post peder.hansson@terminalen.nu

Om du som söker denna tjänst är från annan ort och önskar flytta till placeringsorten så kan vi i denna rekrytering aktivt stötta dig och din familj i de omlokaliseringsfrågor som kan uppkomma. Läs mer om detta på www.inflyttningslots.se

Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer att bli direktanställd av Electronic Parking.

Välkommen med din ansökan senast 24 oktober till www.terminalen.nu/rekryteringar

Notera! Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag (om så sker kommer annonsen att tas bort från Terminalens webbplats) så vänta inte med din ansökan.

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget