Om jobbet

Serviceinriktad
tekniker till vår verksamhet inom fastighetsautomation


Assemblin är en komplett teknik- och installationspartner, som med omkring 6 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 8 miljarder kronor, är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Företaget utgörs av Assemblin El,

Assemblin VS, Assembin Ventilation, Assemblin Norge och Assemblin Finland och finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland.

Assemblin Automation, som är en del av Assemblin El finns på 9 orter i landet med ca 130 anställda och vi söker nu driven tekniker till vår verksamhet i Luleå, med inriktning mot fastighetsautomation.

Vi projekterar och installerar kompletta lösningar inom fastighetsautomation med kundens nytta i fokus.

Personliga
egenskaper


Att du är målinriktad och initiativrik, har lätt att möta människor och för att skapa varaktiga relationer. Du kommer i ditt arbete att bistå projektledare med teknikkompetens såsom programmering och driftsättning.

Vi tror att du har en bakgrund som automationstekniker alternativt styr-och regler tekniker, det är meriterande om du har erfarenhet av DUC- alternativt

PLC-programmering, erfarenhet inom kommunikationsteknik. Vidare är du ekonomiskt sinnad och med god känsla för affärer. Du är van att arbeta självständigt och målmedvetet, är tekniskt intresserad och samarbetar med stort engagemang och du vill vara en i laget. En förutsättning för tjänsten är körkort klass B.

Vårt
erbjudande


Vi erbjuder dig ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag med en stark marknadsposition, där vi gör det yttersta för att våra kunder och medarbetare skall trivas och utvecklas.

Placeringsort
är Luleå.


Välkommen

med din ansökan!

Utvärderar ansökningar löpande.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Stig Fagervall, Filialchef.

Assemblin El AB, region Automation,

010-4724319 eller stig.fagervall@assemblin.se
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Energi & Miljö
Elektronik
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget