Controller till Leo´s lekland

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Leos lekland expanderar och söker controller till deras huvudkontor i centrala Luleå!
Leo´s lekland expanderar och söker nu en controller som vill vara med på en spännande resa! Leo´s Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med 31 lekland placerade i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bara under 2016 kommer åtta nya lekland att öppna och nya etableringar är ständigt på gång, målet är 50 lekland 2019.

Kunskaper för uppdraget

Som Controller på Leo's Lekland kommer du att arbeta vid deras huvudkontor i Luleå som ombesörjer hela koncernens overhead funktioner. Du kommer att ingå i ett redovisningsteam som idag består av sex personer som hanterar ekonomi och administration för samtliga 4 länder. Totalt arbetar 14 personer på huvudkontoret som ligger i centrala Luleå.

Som controller hos Leo´s kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara inriktade mot analyser, uppföljningar och utredningar företrädesvis mot koncernens restaurang och caféverksamhet med inblandning i samtliga 4 länder. Därav är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med analyser, kalkyler, nyckeltal mm kopplat till restaurang (mat, dryck mm).

Som exempel kommer du att arbeta med:
  • Analyser
  • Lönsamhetsuppföljningar
  • Prognoser
  • Framtagande av nyckeltal & statistik
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Leos Lekland. Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar, kontorstid. Omfattningen är heltid och tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser positivt på om man kan börja innan årsskiftet 2016/2017.

Vi söker en alert och hungrig person med goda grundkunskaper inom ekonomi och redovisning förvärvat genom utbildning och erfarenhet. Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är mycket meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och det är även meriterande om du har vana av att arbeta i ett ekonomisystem. Du har även erfarenhet av att hantera och analysera stora datamängder. Du är van att arbeta självständigt och som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har ett naturligt driv och är anpassningsbar. Som medarbetare hos oss på Leo´s lekland blir du en del av växande koncern där det ständigt är spännande saker på gång och för rätt person finns på sikt goda utvecklingsmöjligheter.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och kallar till intervjuer löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag om du är den vi söker! Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Anna Dahlqvist, Kundansvarig; 072 - 551 83 95.
Läs mer och ansök på www.studentconsulting.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!