Servicetekniker

Om jobbet

Nordtruck AB söker Servicetekniker

Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede och söker nu en Servicetekniker till Luleå/Skellefteå området.

Ditt nya arbete:

Du kommer att arbeta med
service och reparationer av diesel- och eltruckar samt övriga förekommande maskiner inom vårt sortiment. Du utrustas med en servicebuss och arbetar hos våra kunder med förebyggande underhåll, reparationer och övrig service.
Kunderna har varierande krav på tillgänglighet vilket kan innebära arbete på icke ordinarie arbetstid. Tjänsten är på heltid.

Din bakgrund:

Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som trivs med att arbeta självständigt. Du tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller.

Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer av truckar, lastbilar eller entreprenadmaskiner.
Körkort klass B är ett krav.

Ordning och reda samt vårda och skapa goda kundrelationer är viktiga parametrar i arbetet varvid dina personliga egenskaper värdesätts högt.

Som tekniker rapporterar man sitt arbete direkt in i vårt affärssystem ute hos kund, vilket innebär att Du bör vara en van PC-användare.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med goda arbetsförhållanden. Ett självständigt och omväxlande arbete där Du får arbeta med välkända produkter.
Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ. Utbildning på samtliga maskinerna får Du internt av oss.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Servicemarknadschef Sten-Arne Sjöberg på mobil 070-265 52 14 eller 0660-26 55 70.

Märk Din ansökan Servicetekniker och skicka in den snarast, dock senast 14 oktober via e-post till sten-arne.sjoberg@nordtruck.se
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Materialteknik
Kontakt

Mejla eller ring Sten-Arne Sjöberg, 070-265 52 14

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Nordtruck AB erbjuder erkänt effektiva lösningar för hantering av gods, försäljning, uthyrning och service av Lindes kompletta truckprogram, Terberg terminaldragare, Bobcat kompaktlastare och grävmaskiner samt Tennant sop- och skurmaskiner. Materialhanteringsutrustningen är välkända varumärken världen över. Nordtruck i samarbete med Linde i Sverige arbetar i nära samverkan med användarna och de omfattande tjänsterna säkrar kontinuerlig drift, pålitlig prestanda och hög hållbarhet. Nordtrucks försäljning uppgick till sammanlagt 110 milj. Sek. år 2015 och företaget har cirka 40 anställda.


Hitta hit

Visa var