Anläggningskonstruktör

NCC · Teknik & Ingenjör · 15 mars

Om jobbet

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid - beyond construction.

NCC Teknik är en affärsområdesstab inom NCC och erbjuder tjänster inom teknisk utveckling, rådgivning samt projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns avdelningar med teknisk kompetens inom anläggning/geo/miljö. Enheten har drygt 60 medarbetare med kontor i Luleå, Stockholm, Göteborg och Malmö. Denna tjänst är placerad på avdelningen för anläggningskonstruktion i Luleå.

Här är dina nya utmaningar
Du kommer att vara en del i vår expansion av anläggningskonstruktion i Sverige och Norden. I rollen ingår att arbeta med egna uppdrag inom konstruktion så som rena konstruktionsuppdrag men även skadeutredningar eller utvecklingsprojekt. Uppdragen kan variera mellan arbeten för Trafikverket, tung industri och anläggningskonstruktioner för ex kraftverk. Vi arbetar till stor del internt men har även en del uppdrag externt.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du är ingenjör/civilingenjör med inriktning mot anläggning och har helst några års erfarenhet av konstruktionsberäkningar, främst stål och betong. Du behärskar och använder FE-verktyg för att lösa dina uppgifter. Du är insatt i Trafikverkets regelverk och har tidigare erfarenhet av att arbeta i deras projekt. Du brinner för att, i samråd med produktionen, hitta kostnadseffektiva och produktionsvänliga lösningar såväl med den ”stora penseln” i tidiga skeden som med den ”lilla penseln” i detaljprojekteringen. Du gillar tekniska utmaningar och som person är du positiv, kreativ och ansvarstagande. Eftersom arbetet innebär dagliga kontakter med olika kunder och aktörer måste du kunna uttrycka dig i tal och skrift och vara en god kommunikatör.

Ytterligare information
Placeringsort på NCCs kontor i Luleå.

Kom och väx!
Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2017-03-15.

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Petra Carlson, HR, på telefon 0705-175070.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 mars

Om företaget

NCC är ett av de ledande nordiska bygg och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industri lokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt ansvarar för beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. NCC vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.