Kommunikatör

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du erfarenhet eller utbildning inom kommunikationsområdet och brinner för att utforma text och bild? Då kan detta vara något för dig!
Nu söker vi på StudentConsulting en kommunikatör som ska arbeta med extern och intern kommunikation via våra olika kommunikationskanaler. Du kommer bland annat att ta fram och publicera redaktionellt och säljande material kring kampanjer, nyheter och erbjudanden. Du skriver, editerar texter, bilder, puffar för våra webbsiter, identifierar nya kommunikationsvägar som förbättrar vårt inflöde av kandidater samt jobbar aktivt med sociala medier för våra bolag inom StudentConsulting-koncernen. För detta söker vi nu dig som är en skicklig skribent och har en god förmåga att utforma information.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker har en stor kreativ förmåga, är flexibel, prestigelös och driven.
Du ska ha goda kunskaper inom:
  • Layout och redigering
  • Webbpublicering
  • Sociala medier
  • Adobe-sviten
  • MS Office
Du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation / media eller har skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du bör ha B-körkort. Tjänsten är ett föräldravikariat till 2017-09-30 med goda chanser till förlängning för rätt person.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!