Administratör sökes till Umia

Umia Nord · Administration · 21 nov

Om jobbet

Är du en person med ordningssinne och driv? Vår kund söker en administratör till sitt växande Luleåkontor. Här finns möjligheten att bli en del av ett företag på framfart!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Umias räkning en administratör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under 12 månader. Om samarbetet har fungerat väl finns sedan möjlighet till en anställning hos kundföretaget.

Uppdraget gäller en föräldraledighet och kommer inledningsvis pågå i 12 månader. Du kommer bli en del av administrationsteamet och inleda din anställning med introduktionsdagar på Umias Umeåkontor.

Arbetsuppgifter

Arbetet som administratör omfattar i stora drag ekonomi-, personal- och löneadministration. Dina arbetsdagar kommer att innehålla fakturering, hantering av leverantörsfakturor, registrera arbetsorder, löneadministration, hantera växel, och diverse andra administrativa uppgifter. Du kommer även att ansvara för bevakning av att kundfakturor betalas i tid.

Vi söker dig som

har ekonomisk utbildning och erfarenhet av ekonomiadministration samt löneadministration. Utöver det har du god datavana. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemen Visma, Swinx, Symbrio samt lönesystemet Crona och har tidigare erfarenhet från installationsbranschen, men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Som person vill vi att du är noggrann, serviceinriktad, flexibel och har förmåga att ta egna initiativ. Vi söker en person som är situationsanpassad och nyfiken på nya utmaningar och har intresse av att ge stöd till verksamhetens olika delar.

START: 1 dec
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. De finns med lokalägda dotterbolag i Umeå, Luleå, Skellefteå, Uppsala, Stockholm och Malmö. Sedan 2016 finns även Umia Sprinkler AB i företagsgruppen, vilket ger deras breda portfölj av tjänster ytterligare styrka. De tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.