Lärare i Sv/So, åk. 4-6, Hedskolan

Luleå kommun · Utbildning · 20 nov

Om jobbet

Du kommer att undervisa elever i årskurs 4-6 enligt läroplan. På Hedskolan arbetar vi med ett inkluderat förhållningssätt och med att skapa en bra verksamhet för alla våra elever. Alla våra elever ska ha lust och glädje inför sitt lärande och de ska trivas, utvecklas och känna sig trygga i sin skolmiljö. Du kommer att ingå ett arbetslag som omfattar 4-6 och även mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i årskurs 4-6 Sv/So eller annan kombination. Det är meriterande att du har goda IT-kunskaper för det fortsatta arbetet med den digitala utvecklingen. Som person är du bemötande, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga.

Löpande urval sker fram till 2016-11-30. Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se eller 0771-101029. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Anders Nilsson, 0920-45 41 02

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om arbetsplatsen

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Luleå växer och vi blir allt fler Luleåbor. Hedskolan är belägen på Bergnäset söder om älven, ca 3,5 km från Luleå centrum. Skolan ligger i ett lugnt och naturnära område med mestadels villabebyggelse. Här på Hedskolan går det ca 160 elever, från förskoleklass till årskurs 6. Skolan inrymmer även två fritidshem med ca 100 barn. Vi har även nya lärande klassrum. På Hedskolan arbetar alla för att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att lyckas, nu och i framtiden.