Starta din karriärresa med Gestamp som Materialingenjör på deltid!

Om jobbet

Gestamp söker nu en student som kan jobba extra som materialingenjör. Ta chansen att få in en fot i branschen på ett spännande företag med många karriärvägar. Dryga ut studentkassan och praktisera dina kunskaper från studierna samtidigt. Börja din resa mot ditt drömjobb via ett företag med mycket kunskap och erfarenhet. Intresserad? sök redan nu, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Gestamps räkning en materialingenjörsstudent för att kunna hantera det dagliga arbetet på materialhanteringen vid sjukdom och toppar. Arbetstiderna är vanligtvis dagtid men det förekommer även arbete på helger och kvällar. Gestamp ser på detta långsiktigt och vill därför att man ska finnas tillgänglig under sommaren för jobb vid behov. Om du studerar till ingenjör med inriktning mot materialhantering på minst 50% och vill jobba med ett roligt och utvecklande arbete under studierna har vi extrajobbet för dig. Urval sker löpande så missa inte denna chans utan sök redan nu!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gestamps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gestamp. Gestamps intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en liten arbetsgrupp tillsammans med andra på materialhanteringen och avlasta dessa i arbetet. Det praktiska arbetet består bland annat av materialanalyser där du tittar på bland annat struktur och hårdhet. Du arbetar även med administrativa arbetsuppgifter där du skapar och utvecklar rapporter samt dokumenterar resultat från mätningar.

Du kommer till exempel att:
 • Göra materialanalyser
 • Skriva rapporter och dokumentera resultat
 • Hjälpa till vid TLD prövning.
Att skapa goda förutsättningar för sig själv när man ska söka jobb efter studierna är viktigt. Detta får du chans att göra genom att jobba som materialingenjör på Gestamp. Du får en chans att komma in i ett företag som du kan ta lärdom av och utvecklas tillsammans med. Om du vill praktisera dina kunskaper från skolan och samla erfarenheter inför framtiden är detta extrajobbet för dig! Du får dessutom en chans att visa vad du går för och öka dina möjligheter till en fast tjänst inom ett företaget som kan erbjuda dig en chans att växa i din arbetsroll.

Att jobba som konsult hos Academic work blir också ett sätt att skapa nya relationer. Du kommer också bli en del av vår konsultverksamhet och får chans att nyttja vårt nätverk inför framtiden efter studierna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Kan kommunicera väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Detta då företaget arbetar mot internationella kunder. Både Svenska och engelska används i det dagliga arbetet mot kunder men även mellan internt anställd personal.
 • Studerar en ingenjörsutbildning med inriktning mot materialhantering
 • Är kvalitetsmedveten
 • Tycker det är roligt med flexibelt arbetstempo
Det är meriterande om du har:
 • Har körkort
 • Har erfarenhet av arbete mot materialhantering
 • Har språkkunskaper i spanska
Som person är du:

Strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån samt sätter upp rimliga deadlines och håller dessa. Du är även noggrann och följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Vi ser även att du agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Du prioriterar och fokuserar på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning. Vidare tar du självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål

Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Extrajobb 8-10 timmar i veckan
 • Placering: Luleå
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Gestamp är ett företag som är ledande inom bilmetallindustrin och har kunder samt är etablerade över stora delar av världen. Företaget grundades 1997 och tillverkar bland annat verktyg till världens bilindustri. Gestamp ligger även i framkant vad gäller utvecklig och teknologi genom sin satsning på forskning i branschen. Utöver detta tror företaget på att arbeta mot långsiktiga projekt genom ärlighet, hårt arbete och goda relationer.