Junior utvecklare till IT-företag

Tieto · Data & IT · 13 nov

Om jobbet

Är du en IT-nörd? Vi söker dig som verkligen brinner för programmering! I denna roll kommer du kunna utvecklas inom din expertis i en stimulerande miljö.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en junior mjukvaruutvecklare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Om samarbetet fungerat väl för alla parter finns möjlighet till överrekrytering till kundföretaget i framtiden. Kunden är på frammarsch i ett starkt affärsområde och vill kompetensförsörja sitt utvecklarteam långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå ett tvärfunktionellt team där ni tillsammans arbetar med systemering, design och test. Teamen jobbar med agil projektmetodik och främst scrum.
Hos vår kund är kompetensutveckling en viktig del av det dagliga arbetet och de är väldigt mån om att alla anställda ska trivas på arbetsplatsen. De jobbar kontinuerligt med att vidareutveckla medarbetarnas kunskaper och tillsammans med dina kollegor kommer du att ha stora möjligheter till god personlig utveckling.
De områden du kommer att arbeta inom är .NET och HTML5.

Vi söker dig som

Har en examen inom datavetenskap, datateknik, systemvetenskap eller liknande. Även du som har något eller några års arbetslivserfarenhet och känner dig redo för nästa steg i karriären där du kommer vara med och skapa IT-lösningar som inte bara löser dagens problem, utan även morgondagens är självklart även du mer än välkommen att söka. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder och ta del av instruktioner.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i tjänsten och ser att du är en problemlösare med ett intresse för programmering.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind
Urval sker löpande, så sök redan idag. Sök tjänsten genom att skapa en profil på vår hemsida och ladda upp ditt CV och personliga brev på www.professionalsnord.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vår kund är ett av dem största IT-konsultbolagen som idag verkar globalt med kunder över hela världen. De erbjuder helhetslösningar i form av teknologi och utveckling för näringsliv samt offentlig sektor och levererar IT-tjänster inom de flesta branscher. De tror på resultat och utveckling och deras mål är att utveckla företag och samhället med hjälp av IT.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Som konsult på Professionals Nord erbjuds du självklart en marknadsmässig lön, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i din anställning oavsett om du arbetar hel eller deltid. Du kan arbeta som uthyrd konsult på specifika konsultuppdrag eller bli anställd direkt hos något av våra kundföretag via en direktrekrytering. Hos oss är du med och bidrar till att stärka Norrland som region! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.