Intresserad av marknadsföring? bli brand ambassador till academic work

Om jobbet

Rollen som Brand Ambassador är en värdefull resurs för vårt kontor, för att hitta rätt kandidater till våra uppdrag samt för vår marknadsavdelning. Du arbetar med att informera studenter och unga akademiker om Academic Works verksamhet och våra kunders uppdrag på mässor, arbetsmarknadsdagar och andra roliga events som planeras av vår Event Coordinator. Nu söker vi en ny stjärna till teamet i Luleå!

Information om uppdraget

Som Brand Ambassador är ingen arbetsdag den andra lik. Jag träffar nya människor och besöker nya platser för att hjälpa studenter och akademiker att hitta intressanta jobb som passar just dem. Att dessutom få jobba i en positiv och inspirerande arbetskultur gör mig peppad att göra ett bra jobb. Arbetet är enkelt att kombinera med studierna och jag får möjlighet att utveckla min säljförmåga och komma med nya idéer.

så här beskriver en av våra medarbetare hur det är att arbeta som Brand Ambassador hos oss. Stämmer det överens med dig och din ambition är det kanske du som blir vår nästa Brand Ambassador?

Vi erbjuder dig att vara en del av vårt lokala Brand Ambassadors team där du kommer vara en viktig resurs för vårt kontor. Som Brand Ambassador arbetar du med att nätverka med ambitiösa och drivna studenter och hjälpa dessa till nästa steg i sin karriär. Du blir en del av vårt interna marknadsteam som består av andra Brand Ambassadors och vår Event Coordinator som också är din närmsta chef.

Arbetsuppgifter

Du får möjligheten att samarbeta med vår Event Coordinator som är lokalt marknadsansvarig och våra Brand Ambassadors som studerar på universitet och högskolor i regionen. Detta är en jättebra möjlighet för dig som är nyfiken på markandsföring och försäljning och som vill få ytterliagre erfarenheter inom området. Eftersom du som student står vår målgrupp närmast, ser vi gärna att du är lyhörd för vart vi kan synas och kommer med förslag på marknadsaktiviteter vi kan medverka i.
  • Medverka på arbetsmarknadsdagar, mässor och events där du hjälper intresserade studenter registrera sig i vår databas och informerar om vår verksamhet och om lediga jobb
  • Assistera Event Coordinator vid föreläsningar som Academic Work anordnar på högskolor och universitet i Luleå med omnejd
  • Affischera och nätverka på den ort där du studerar
  • Göra punktinsatser vid kundspecifika uppdrag samt informera om specifika tjänster
  • Vara delaktig i planering av månadens marknadsaktiviteter och hjälpa till med förberedelser inför event
Vi söker dig som
  • Studerar vid Luleå Tekniska Universitet med minst två år kvar
  • Är flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel
  • Har god engelska i tal och skrift samt flytande svenska, då kommunikationen internt och externt sker på både svenska och engelska
  • Har ett stort engagemang och driv och gärna tar egna initiativ
  • Är bekväm med att tala inför grupp och är bra på att nätverka
Det är meriterande om du har arbetat via Academic Work tidigare eller har erfarenhet eller ett stort intresse av försäljning och marknadsföring. Kanske är du engagerad i kåren eller din sektion. Det är också meriterande om du har körkort, men det är inget krav. I första hand söker vi rätt personlighet.

För att lyckas i rollen som Brand Ambassador så är du relationsskapande och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Du trivs som bäst när du möter en person och med ditt engagemang kan inspirera hen till att ta nästa steg i sin karriär och utveckling. Vidare är du ambitiös, pålitlig och har en professionell framtoning då du är ansiktet utåt för Academic Work. Vi ser också att du tar ansvar för att våra event ska få så bra resultat som möjligt.

Du blir du en del av en miljö där laganda och energi värdesätts högt och där ambition premieras. Du kommer få förutsättningar att lyckas i din roll och utveckla din kompetens som ambassadör. Uppdraget startar med en utbildning där du får lära känna Academic Work samt får en introduktion i eventmarknadsföring och våra affärsområden. Hos oss är även kulturen och trivseln inom företaget nyckeln till vår framgång. Detta är en möjlighet för dig att lära dig mer om marknadsföring och få relevant arbetslivserfarenhet.
Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. We reward ambition!

START: Omgående

OMFATTNING: Ca 10-15 timmar per månad flexibelt efter ditt schema

PLACERING: Luleå

LÖN: Timlön

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Luleå
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!