Hoppa till innehåll
Konecranes AB logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du bli en del i vår framgångsrika resa och vara med i vårt team där du får möjlighet till ett varierat arbete med stort eget ansvar? Då är det dags att söka till oss på Konecranes!

Vi söker dig som vill bidra med service i toppklass i området Ljungby, Älmhult och Växjö.

Din arbetsdag:

Att vara servicetekniker på Konecranes innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder och ha daglig kundkontakt. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.

Du kommer att ingå i ett serviceinriktat team med för närvarande 4 st tekniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.

Varför Konecranes?
Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar. I rollen som servicetekniker är du en av våra viktigaste medarbetare och vi värdesätter ditt arbete högt.

Förutom marknadsmässig lön har vi även individuella bonusprogram för våra tekniker.
Kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar av hög klass samt möjlighet till karriärutveckling både i Sverige samt globalt.

Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakter är det bra om du trivs med att vara den kunden vänder sig till i första hand och komma med förslag på förbättringar som hjälper kunden att bibehålla en avbrottsfri produktion. Vi tror också att du är initiativrik, kreativ och har god samarbetsförmåga.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från industrin eller servicebranschen, helst som utbildad elektriker/industrielektriker. Du har i alla fall en mycket god förståelse för och erfarenhet av att jobba med felsökning och underhåll.

Vidare ser vi att du har:
  • Mekanisk erfarenhet är meriterande.
  • Tidigare erfarenhet av service av lyftutrustning är meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska.
  • Giltigt B-körkort är ett krav.
Frågor:
För ytterligare frågor om tjänsten samt företaget vänligen kontakta Servicechef, Ola Hultman ola.hultman@konecranes.com, 076-6964895. I denna befattning rapporterar du direkt till
Servicechef.

Ansökan:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen, så ansök därför så snart som möjligt. Ansökan med CV samt ett presentationsbrev som du skickar in via vår rekryteringsportal, www.konecranes.se.
Konecranes AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren