Lärare spanska och kommunikation Allvar Gullstrandgymnasiet

Om jobbet

Höstterminen 2017 startar vi Öresundsgymnasiet Landskrona. Vi gör en storsatsning på gymnasieskolan i Landskrona och söker nu lärare som vill vara med på vår spännande resa. Vårterminen 2017 kommer du ha undervisning på Allvar Gullstrand- och Selma Lagerlöfgymnasiet som sedan övergår i Öresundsgymnasiet Landskrona.
Vi erbjuder en arbetsplats med ett tydligt utvecklingstänk, goda relationer, engagerade elever och kollegor och en satsning som både kommun och näringsliv står bakom. Du kommer att synas och vara viktigt i den resa vi nu påbörjar. Med oss tar vi mångårig erfarenhet av att driva gymnasieskola, samtidigt som vi drar nytta av möjligheterna att få skapa en helt ny organisation utifrån just våra behov.
Spanska: Ca 50 % tillsvidaretjänst.
Kommunikation: Ca 50 % tillsvidaretjänst.
Vi söker dig med ett stort engagemang för dina elever. Vi vill att du är stark i relationsbyggandet och ser kollegialt samarbete som något självklart och positivt.
Legitimerad
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om arbetsplatsen

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!