Koordinator till Arbetsmarknad LA

Om jobbet

Som Koordinator ansvarar du för att bistå projektledning och delprojektledare med att:
  • ta fram olika underlag, utredningsunderlag
  • skriva rapporter
  • skriva minnesanteckningar, protokoll, kallelser etc.
  • hålla samman kalendrar, kalla till möten
  • vara kontorets "spindel i nätet"
  • ta fram presentationer
  • medverka som "stand in" i olika nätverk
  • sammanställa statistik, arbetslöshetssiffror mmVi söker dig som har högskoleexamen, gärna inom statskunskap, samhällskunskap eller HR. Du ska behärska Officepaketet och ha mycket goda kommunikativa kunskaper, gärna också på engelska.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Landskrona med sitt attraktiva läge mitt i Öresundsregionen är på frammarsch. Fler företag väljer att etablera sig just här. Nya områden med havsnära boende växer fram och den vackra anrika staden med rikt kulturliv och levande stadskärna sjuder av aktivitet. På mindre än 30 minuter kan du nå Landskrona med tåg från Malmö, Lund och Helsingborg och på mindre än 60 minuter är du i Köpenhamn.

Välkommen till oss!

Vill du vara med på en unik resa där du ingår i ett nytt projekt kring arbetsmarknadsfrågor och arbetslöshet i Landskrona stad?

Trivs du som spindeln i nätet?

Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en Koordinator!

Landskrona stad går före och arbetar fram lösningen på framtidens arbetsmarknad. Landskrona har som mål att arbetslösheten ska minskas, åtminstone till skånesnittet. För att lyckas med detta måste nya lösningar till.

Vi gör detta i ett samlat projekt och i en samlad satsning, Arbetsmarknad Landskrona. Arbetsmarknad Landskrona består av fem olika delprojekt - Enkla Jobb, utökad samverkan med Arbetsförmedlingen, en Vuxenutbildning av hög klass, arbetsmarknadsfokus i migrationsfrågorna och samverkan mer näringslivet i kompetensförsörjningsfrågor genom ett nytt kommunalt bolag, Tillväxt Landskrona AB.

Landskrona stad har dessutom beviljats medel från Europeiska Socialfonden för att genomföra ett 3 år långt arbetsmarknadsprojekt med målet att få in fler personer på arbetsmarknaden. Ett projekt som kommer att ingå i vår samlade satsning.

Landskrona stad söker nu därför en Koordinator. Här behöver vi nu dig som vill vara med på denna resa!