Elevassistent

Om jobbet

Handleda elev under skoldagen, vara ett stöd för elever på fritidshemmet på eftermiddagen.Vana vid att arbeta med barn med autism/ADHD.
Gärna manliga sökande till den ena tjänsten.Utbildning för barn med autism/ADHD.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om arbetsplatsen

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

Alléskolan är en F-6-skola i centrala Landskrona med c:a 280 elever. På Alléskolan arbetar vi med genrepedagogik och annan språkutvecklande undervisning. Vi satsar också mycket på matematik redan från förskoleklassen. Eftersom skolan ligger mitt i stan har vi nära till bibliotek, museum, parker och havet och vi använder oss ofta av vår omgivning i undervisningen. Fler än hälften av våra elever har annat modersmål än svenska så det är en fördel om du har vana vid att undervisa elever med annat modersmål.
VÄLKOMMEN TILL OSS!