Projektledare sökes

Om jobbet

Vi söker en driven projektledare för ett vikariat

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med ett flertal projekt samtidigt där du ansvarar för att hålla samman alla delar av projekten och finnas till för interna kontakter. Du ska även planera kampanjer, sätta samman en arbetsgrupp kring detta och löpande arbeta med projektet. Du arbetar även med administration, som kontaktperson mot förvaltningar i Landskrona, arbeta med avfallsplanen för de olika kommunerna samt ha hand om studenter som gör sina exjobb hos LSR.

Bakgrund

För att passa för ovanstående tjänst är du en duktig kommunikatör, driven och van av att leda projekt som du har arbetat med i tidigare tjänster. Att vara i flera olika projekt samtidigt ser du som motiverande och du trivs med att ha många kontaktytor. Du arbetar strategiskt och långsiktigt och med stort engagemang.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är inom ramen för SW's konsultverksamhet där du arbetar hos vår kund LSR. Uppdraget sträcker sig under 1 års tid med eventuell möjlighet till förlängning och på heltid. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.