Grundlärare Ma/No

Om jobbet

Du kommer att undervisa elever i åk 7-9. Tillsammans med övriga NO lärare samplanerar och sambedömer du.
Vi har ämnesenliga lokaler som ger goda förutsättningar för din undervisning. Läromedel, molntjänster och digitala verktyg är en självklarhet på vår skola.
Utöver din undervisning omfattar din tjänst mentorskap för en elevgrupp om ca 12 elever. Varje skoldag börjar med mentorstid.
Vi prioriterar undervisningen och detta är huvudfokus för din lärargärning. Vår organisations struktur och kultur har fokus på balans i ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet men om du är nyexaminerad så har vi goda stödstrukturer för dig som ny i yrket. Du har legitimation för undervisning i åk 7-9 i NO/Teknik.
Alternativt är i process att få ut din legitimation.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!