Studiementor

Om jobbet

Du kommer att tillsammans med lärare och elevhälsa skapa goda förutsättningar för våra elever i åk 7-9 eller 4-6 att nå sitt bästa jag.
Du har ansvar för våra raster och för elever som behöver stöd i undervisningen och under hela skoldagen.
Du arbetar periodvis med IdH samt musik.
Vi lägger tyngd vid erfarenhet utifrån den beskrivning av kvalifikationer vi beskrivit.Du är kunnig i tyska och kan verka som resurs i den undervisningen.
Du har ledarskapsutbildning för idrott i lagsporter.
Du har kompetens inom musik.
Du har erfarenhet av arbete som studiementor.
Du har erfarenhet av administration och ekonomi.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!