Lärare 4-6

Om jobbet

Du kommer att ingå i ett arbetslag som ansvarar för åk 4-6. Vi arbetar språkutvecklande, inkluderande och analyserar våra resultat för att ständigt förbättra våra resultat genom att utveckla vår undervisning. Dina arbetsuppgifter blir att utifrån våra analyser förstärka i klasserna men även ansvara för egna lektioner. Arbetat inom skola . En fördel om man arbetat språkutvecklande och på en mångkulturell skola.Du ska vara utbildad och legitimerad för att arbeta i åk 4-6. Du får gärna vara behörig i Sv/SvA, Ma, En och NO alt SO. Det är en fördel om du kan undervisa i bild.
Jobbfakta
Ort
Landskrona
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Dammhagskolan är en mötesplats för människor från världens alla hörn. Här ska alla känna sig sedda och välkomna. Genom engagerad och kunnig personal ska vi tillsammans skapa likvärdiga möjligheter för alla barn, oavsett kön, social, etnisk eller religiös bakgrund, att känna sig stolta, uppnå målen och bli delaktiga i det svenska samhället. Detta kräver att barnen måste få goda kunskaper i det svenska språket och läroplanens ämne. Vi har höga förväntningar på alla elever och personal.
Dammhagskolan är en F-6 skola med ca 270 elever på skolan och ca 80 barn i skolbarnomsorgen fördelat på två avdelningar. På skolan finns både förberedelseklasser och reguljära klasser.

I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA

VÄLKOMMEN TILL OSS!